Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Prodám lyže Atomic 70 cm, hůlky + přezkáče Alpina. Velikost 26. Vhodné od 2 let dítěte. Velmi zachovalé, málo použité.
Číslo inzerátu  |  98442
Vloženo  |  28. 11. 2008
Změněno  |  28. 11. 2008
Stav  |  nový
Druh  |  poptávka
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-město
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: dohodou

Dětské lyže 70 cm + boty - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Jan Novak
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-město
Telefon  |  neuveden
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Dětské lyže 70 cm + boty - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Tabak i cigarety
Predám cigaretový tabak i cigarety. Lacno. Odbior w Polsce.
Ostatní hobby dohodou
PŮJČKY DO 24 HODIN.
Rychlá půjčka: Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 1 až 30 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email:
Ostatní hobby 500 000,-
SOUKROMÉ PŮJČKY PRO CELOU ČR
MÁTE ZÁJEM O NEBANKOVNÍ PŮJČKU Ahoj všichni, Rychlá a y půjčka Potřebujete spolehlivou a rychlou půjčku z následujícího důvodu? Osobní půjčka? Investiční úvěr, Půjčka na vylepšení domu, Hypotéka, Charitativní půjčka, Půjčka na konsolidaci dluhu, Komerční půjčka, Půjčka na vzdělání, Půjčka na auto, Půjčka na nemovitost. Nabízíme půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3 % ročně. Pro rychlou odpověď odpovězte přímo na mou e-mail adresu (e-mail: tasciottiinvestments@gmail.com) nebo mi dejte svou e-mail adresu, abych vám mohl poslat odpověď. Kontaktujte nás ještě dnes s jakýmkoli finančním účelem a sdělte nám částku, kterou potřebujete. Děkuji a přeji hezký den. Daniele Tasciotti. tasciottiinvestments@gmail.com
Ostatní hobby dohodou
Dětský herecký soubor pro nejmenší
1.2.2024 otvírá Divadelní a filmová společnost Zity Kabátové nově dětský herecký soubor pro nejmenší 6 - 10 let! Zkoušky dětského hereckého souboru budou probíhat, vždy ve čtvrtek v našich prostorách (Lesnická 1, P5) od 16:00-17:30 hodin. Pokud máte zájem pošlete nám email který najdete na webu DFSZK. Všechny zájemce prosíme o pravidelnou docházku, dodržování zkoušek a zodpovědný přístup k souboru a jeho ostatním členům. Pokud dopředu víte, že některé dny budete chybět prosím informujte vedoucího souboru emailem nebo sms (nemoc, jarní prázdniny, dovolená atd.).
Ostatní hobby 1,-
Pokémon Holo a RevverseHolo karty
Dobrý den, Sbíráte vy či vaše děti Pokémon kartičky a chcete mít tu nejlepší sbírku ze všech nebo si jentak udělat radost? Prodávám sadu vzácnějších Pokémonů z různých edic za velmi výhodnou cenu. Jedná se o náhodné Holo a Reverse Holo kartičky. Pokud budete chtít, tak při větším odběru karet jsem ochoten nabídnout množstevní slevu. Kartičky se neopakují, všechny kartičky jsou originální v nepoškozeném stavu a nehrané, čekají přímo na vás. Balíček obsahuje: 20ks Holo nebo ReverseHolo Pokémon karet Bonus: 20ks Energy karet 10ks Trainer karet Možnost osobního odběru v Praze nebo zaslat přes zásilkovnu cena 79 Kč.
Ostatní hobby 249,-
www.zazitkomat.eu
Nový web plný zážitků. Budeme se těšit na vaší návštěvu.
Ostatní hobby dohodou
Pujcka
Ahoj, V oblasti financí, investic a půjček mezi jednotlivci se specializuji, nabízím své služby všem lidem bezúhonným a především schopným dostát svým závazkům. Lezu v těchto oblastech: Osobní, Konsolidace, Reorganizace, Komerční, Studentské, Automobily, Různé/Ostatní, Obchod, Zemědělství, IT, Podnikové služby duševního vlastnictví, Průmyslníci, Umělci, Móda, Medicína, média, hypotéky, nemovitosti. Pro jakékoliv další doplňující informace mě neváhejte,Po vyplnění žádosti o půjčku přejděte online a podepište smlouvu o půjčce. Půjčku obdržíte do 24 hodin kontaktovat. kristynasvoboda677@gmail.com
Ostatní hobby dohodou
manipulační vozík
Prodám manipulační vozík české výroby Velice ulehčí práci při manipulaci a řezání kmenů stromů. Součástí vozíku samosvorné kleště TRAKTOR FOREST 370
Ostatní hobby 8 600,-
Pujcka ochotným
Pujcka ochotným Ahoj! Jsem jednotlivec, který nabízí pujcky po celé naší zemi. Nabízíme všechny druhy pujcek s podmínkami prijatelnými pro každého. V prípade jakékoli žádosti o pujcku nás prosím kontaktujte. Email: martinakalous380@seznam.cz
Ostatní hobby dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám lyže Atomic 70 cm, hůlky + přezkáče Alpina. Velikost 26. Vhodné od 2 let dítěte. Velmi zachovalé, málo použité., hledám, koupím,Dětské lyže 70 cm + boty, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace