Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Koupím starší kanoi vydra, laminátovou. Cena do 5.000 Kč. Dopravu zajistím.
Číslo inzerátu  |  355610
Vloženo  |  03. 01. 2011
Změněno  |  03. 01. 2011
Stav  |  starší
Druh  |  poptávka
Místo  |  celá Česká republika
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  13. 01. 2011
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 5 000 ,-Kč

Koupím Kanoe vydra - laminátovou - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Kristýna Hofericová
Ulice  |  Šlikova 8/11
Město  |  Cheb
Kraj  |  Karlovarský
Okres  |  Cheb
Telefon  |  +420606380349
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Koupím Kanoe vydra - laminátovou - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

PRODÁM MONOPLOUTEV FREEDIVING
LAMINÁT + MONOPLOUTEV PET starší, větší botky
Vodní sporty 100,-
Řidičák na člun
Nejen pro chlapy 16+, ale pro všechny zájemce o řízení člunů, lodí, jachet...
Vodní sporty 9 770,-
Prodej plachetnic a motorových lodí
Specializujeme se na prodej nových plachetnic Maxus a motorových lodí a jachet Nexus firmy Northman, která patří mezi přední a největší polské výrobce a jejich lodě se úspěšně prodávají po celém světě. Freedom Yachting je výhradním zástupcem této značky pro Česko a Slovensko. Naším krédem je být „na vodě v pohodě“. Ať už se rozhodnete stát se majitelem plachetnice Maxus, nebo si loď jen pronajmout na dovolenou a nebo toužíte jen plout a o nic se nestarat, tak jsme tady právě pro vás.
Vodní sporty dohodou
RAFT
Prodám RAFT Seahawk sport, minimálně používaný, nelepený, nepoškozený, nevyužitý, 2 pádla, vak. Tel. 606756029.
Vodní sporty 4 000,-
Registrace plavidla
Máte problémy s registrací plavidla nebo motoru v ČR. Registrujte svou loď v Holandsku, žádné technické kontroly, žádná buzerace. Přistoupením ČR k EU, můžete registrovat svou loď v jakékoliv členské zemi EU a využívat kdekoliv na světě. Tel. 777-344748 Mail: maskaartmail.cz
Vodní sporty dohodou
potapěčské kurzy
Nabízíme potápěčské kurzy v Egyptě s rodilými mluvčími. Vše o kurzech naleznete na https://egyptdivers.com/cs/ . V případě rezervace online sleva. Těšíme se na Vás
Vodní sporty dohodou
Predám plachetnicu Viva 700
Seriózne predám nádhernú veľmi zachovalú placheetnicu VIVA 700 zo sklopnou plutvou, veľmi rychlá kajutovka vhodná pre rodinu /otyp. pre 6osob/a aj regatky. / víťaz viacerých regát vo svojej triede/ Lodička bola postavená v roku 2008 na vode od roku 2009, lodka je vo výbornej kondícii v plnej výbave . Som druhý majiteľ. Dlžka 745cm, šírka 250cm , ponor 30/145, TK bola vykonaná v tomto roku platná do 2023. Výbava: Komplet oplachtenie Waver Sails + genaker na rolfoku TJsails Sonar Huminbird, windmeter a log Nasa Marine 2019, Solárny panel 100Wp s MPTT regulátorom TV s DVTB , autorádio Pioneer, GSM alarm , Kúrenie Webasto , 2x70Ah gel. Batérie, plynový varič dvojplatna, Spray hood, kokpitový stolík, nové čalúnenie 2019 , medený antifouling 2 kotvy s príslušenstvom , fendre a koše na fendre a veľa iného . Lodka sa dá v súčastnosti vidieť na vode na Nových Mlýnoch na Morave. K odberu po dohode . Špekulanti nevolať !! Viac foto na : https://pakluc.rajce.idnes.cz/NISA_III_Vi
Vodní sporty dohodou
potápění,šnorchlování, výlety
Centrum Egypt Divers na Coral Beach v Hurghádě nabízí: - programy pro začínající i pokročilé potápěče - výlet do domu delfínů - soukromou plavbu lidí - šnorchlování - výlety na ostrovy - kurzy pro začátečníky i pokročilé Při rezervaci online snížená cena. Všechny výlety a kurzy s českými nebo slovenskými koordinátory. Zapůjčení vybavení je pro nás samozřejmostí. Navštivte nás v kanceláři na pláži nebo se podívejte na: www.egyptdivers.com/cs pro více informací.
Vodní sporty dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Koupím starší kanoi vydra, laminátovou. Cena do 5.000 Kč. Dopravu zajistím., hledám, koupím,Koupím Kanoe vydra - laminátovou, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace