Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Orvis Helios

Technik-Orvis spol. s.r

Technik-Orvis spol. s.r

2007-11-27 00:00:00

Technikve firmě Orvis spol. s.r.o.
Plný úvazek v obci Kolín, požadujeme vzdělání Střední odborné (vyučen)
Poznámka:Střední odborné (vyučen)

kontakt:
Vepřek Jiří
telefon: +420 321 727 651

Orvis spol. s.r.o.
Brankovická 277
280 02 Kolín

sklo Helios

sklo Helios

2008-05-05 09:47:25

Skleněné tabule 1 420 x 450 mm, celkem 120 kusů.

Orvis Helios

Orvis Helios

2009-04-28 22:26:43

Predam novy(tyzden)prut ORVIS HELIOS 275 cm AFTMA 4 novy v zaruke s nevyplnenou registracnou kartou.Nepouzivany!Povodna cena 19500kc!Prut predavam lebo som dostal Hardy Angel. Prut je mimoriadne rychly citlivy perfektne sa s nim hazdze je najlahsi na svete 64 g!

INFRAZÁŘIČ HELIOS 50UD+

INFRAZÁŘIČ HELIOS 50UD+

2009-05-06 18:41:24

Prodám tmavý plynový trubkový infrazářič HELIOS 50UD+. Jedná se o úsporné ekologické zařízení pro vytápění hal a větších prostor. Pracuje na proncipu přenosu tepla sáláním. Výrobce firma Mandík. PC 65.000 + DPH, nyní 40.000 Kč. Používán cca 1 rok ve výrobní hale v Příbrami. Spěchá.

Penzion HELIOS Lipová - lázně, okr.Jeseník

Penzion HELIOS Lipová - lázně, okr.Jeseník

2010-07-30 08:49:37

!!! PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ ZAJÍMAVÁ SLEVA !!! Nabízíme ke koupi penzion Helios - Lipová Lázně, v severozápadní části Hrubého Jeseníku v CHKO Jeseníky. Penzion je atraktivní svojí kapacitou (tj. 80 lůžek - 2 lůž-6x, 3 lůž- 4x, 4 lůž-.9x a 5 lůž.- 4x, většina pokojú má vlastní sociální zařízení) a zejména polohou - 400 m vzdálený zimní lyžařský areál Ski Centrum Miroslav. Areál tvoří několik sjezdových tratí střední obtížnosti vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Nabízí lyžařům nově vybudovanou 800 metrů dlouhou dvou sedačkovou lanovku , stávající 600 metrů dlouhý dvoumístný lanový vlek a dva jednomístné lanové vleky o délkách 600 m a 300 m.. Celková délka tratí přesahuje 3 000 m. Součástí areálu je také 600 metrový snowboardový park s railovými překážkami. Všechny sjezdovky jsou pravidelně upravovány rolbou a v případě potřeby uměle zasněžovány. Další lyžařské areály - Ramzová, Petříkov. Penzion má vlastní restauraci s kuchyní a všemi potřebnými prostory k provozu - potřebné sklady potravin, prádla, dílnu, garáž, ubytování pro personál. Na oploceném pozemku se nacházejí dva rybníky - možnost rybolovu a v zimě bruslení. Součástí prodeje jsou přilehlé pozemky, tč.louky o celkové výměře 9,5 ha !!! Návštěvníci najdou vhodný program i mimo hlavní lyžařskou sezonu. Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníkucca 8 km, Schrottovy lázně Lipová cca 2 km, turistické centrum Ramzová s lanovkou na Šerák cca 5 km, Polsko cca 25 km, turistické trasy Jeseníky - Praděd, Rychleby, cyklotrasy. Výborná je dopravní dostupnost. Přes Lipovou vede rychlíková trať ČD, dálkové autobusy Jeseník Praha a Brno. Zakoupení představované nemovitosti je z podnikatelskéko hlediska výborná investice. obec: Lipová-lázně číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 35167

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Predam novy(tyzden)prut ORVIS HELIOS 275 cm AFTMA 4 novy v zaruke s nevyplnenou registracnou kartou.Nepouzivany!Povodna cena 19500kc!Prut predavam lebo som dostal Hardy Angel. Prut je mimoriadne rychly citlivy perfektne sa s nim hazdze je najlahsi na svete 64 g!, prodám, na prodej,Orvis Helios, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace