Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Alkohol

Alkohol, drogy a vaše děti - Nešpor, Csémy

Alkohol, drogy a vaše děti - Nešpor, Csémy

2008-10-30 21:40:47



Obchodní zastupce pro luxusní alkohol

Obchodní zastupce pro luxusní alkohol

2009-04-17 13:46:44

Hledáme obchodního zastupce pro práci s luxusním alkoholem po celé České republice.

PROFI BAROVÝ DÁVKOVAČ NA ALKOHOL

PROFI BAROVÝ DÁVKOVAČ NA ALKOHOL

2009-07-20 08:18:04

NOVÝ, NEPOUŽITÝ!!! VE 100% STAVU. PROFI BAROVÝ DÁVKOVAČ NA ALKOHOL - OTÁČIVÝ STOJAN NA 4 LÁHVE. POŘIZOVACÍ CENA: 1.199,-KČ viz. odkaz na internet: http://www.originalnidarky.cz/detail/32/kod/MA026/ !!! NYNÍ ZA 849,-KČ !!! Důvod prodeje: nevhodný dárek. OPAVA

Alkohol

Alkohol

2009-09-13 13:20:07

Dobrý den, zrušil jsem bar v centru Prahy a prodávám zbylý alkohol od vodky po cognac za poloviční a nizší ceny, při odebrání celé sbírky tisícová sleva, spěchá. Možno i po kusech. Sortiment širší než na foto...

Alkohol tester s teploměrem

Alkohol tester s teploměrem

2010-01-24 14:31:46

Moderní kompaktní přístroj pro rychlé a snadné stanovení hladiny alkoholu na základě dechové zkoušky, který nalezne uplatnění zejména v dopravě, při kontrole schopnosti (vlastní či jiných osob) k řízení motorového vozidla, při dodržování pracovní kázně, kontrole dětí; apod. Vlastnosti - digitálního alkohol testeru: * nejnovější generace měřících senzorů * velice snadné používání - stačí jen dýchnout a poznáte hladinu alkoholu * rychlé zobrazení výsledku měření na LCD displeji * hygienická forma testování - bez přímého dotyku ústy * zvuková signalizace překročení určitého limitu * kapesní rozměry, možnost zavěšení (poutko součástí balení) * automatické vypnutí přístroje * žádné další náklady - není nutno dokupovat náústky * digitální typ testu s krokem po 0,1 promile. * digitální alkohol tester napájí 2ks 1,5V baterie typu AAA - nejsou součástí balení.

alkohol stáčený

alkohol stáčený

2010-02-03 00:00:39

rum vodka zelená griotka slivovice/moravská švestka/ kyselé jablko/jelzin/ od ověřené likérky, stáčíme do vlastních nádob za přijatelnou cenu, slevy pro stálé zákazníky, odběr osobní nebo poštou na dobírku, zašleme jakékoliv množství, více informací, foto a cenu dle odběru zašlu mejlem

stáčený alkohol

stáčený alkohol

2010-09-28 22:16:37

Konzumní alkohol - destiláty - Rum Tuzemák 40% obj.alk., Vodka jemná 40% obj.alk., Moravská švestka 40% obj.alk., Fernet citrus 30% obj.alk., Zelená 30% obj.alk., Griotka 25% obj.alk., Kselé jablko 16% obj.alk., tyto destiláty stáčíme do vlastních nádob za přijatelné ceny, nebo je prodáváme od výrobce a distributora v originálních 6ti litrových, plastových, kolkovaných obalech. Při odběru většího množství dáváme slevové kupony na další nákup. Jakékoliv množství alkoholu lze zaslat poštou na dobírku.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dobrý den, zrušil jsem bar v centru Prahy a prodávám zbylý alkohol od vodky po cognac za poloviční a nizší ceny, při odebrání celé sbírky tisícová sleva, spěchá. Možno i po kusech. Sortiment širší než na foto..., prodám, na prodej,Alkohol, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace