Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů AB ROCKET

RC závodní člun ROCKET HIGH SPEED

RC závodní člun ROCKET HIGH SPEED

2008-10-22 00:25:35

Sezonu jetý RC člun, skoro jako nový (pouze je nutná nová baterie. 2 motory. ABS plast. RC ovládání vpřed, vlevo a vpravo s dosahem 200m. Uváděná rychlost je 15km/hod. Obsah: AC adaptér, baterie, RC ovládač, stojánek na člun, člun. Délka 60 cm.

RC závodní člun ROCKET HIGH SPEED

RC závodní člun ROCKET HIGH SPEED

2008-10-22 09:00:26

Sezonu jetý RC člun, skoro jako nový (pouze je nutná nová baterie. 2 motory. ABS plast. RC ovládání vpřed, vlevo a vpravo s dosahem 200m. Uváděná rychlost je 15km/hod. Obsah: AC adaptér, baterie, RC ovládač, stojánek na člun, člun. Délka 60 cm.http://www.youtube.com/watch?v=rKW01NNCC2k

Golfové hole Jané - Rocket

Golfové hole Jané - Rocket

2008-10-26 19:49:14

Prodám ultralehké alu golfové hole ROCKET od španělské firmy JANÉ o hmotnosti pouhých 5 kg - ekonomická verze na cestování-kočárek vhodný i do těch nejmenších zavazadlových prostor -mírně odpružený podvozek, přední kolečka s aretací, po straně praktická úchytka na snadné přenášení, polohovatelná zádová opěrka, bezpečnostní 5-ti bodové pásy, sluneční stříška, nákupní košík a pláštěnka.Potah lze jednoduše sejmout a prát ručně při 30°C. Rozměry kočárku ve složeném stavu 109x29x30 cm. PC 2900 Kč.

kolo Rocket 12

kolo Rocket 12

2008-11-27 10:28:14

malého nezajímá jednou venku, předpokládám že až ho začne zajímat bude malé. Výbava: láhev na vodu, přídavná kolečka. Nafukovací kola - velikost 12", přední a zadní brzda. Věk 2, 5 - 4, 5 let, doporučená výška dítěte 87-120 cm.Hmotnost 9, 5kg Nosnost 30kg Materiál konstrukce Kov Kola s hliníkovými ráfky Brzdy Přední a zadní čelisťová brzda Vyrobeno v Itálii.Bohužel nemůžu najít záruční list POŠTOVNÉ:100kč nejraději osobní odběr, Kralupy, Kladno, Praha

AB ROCKET

AB ROCKET

2009-05-13 13:44:12

Prodám tento posilovací stroj, k tomu tři sady pružin, DVD se cviky, návod na sestavení...

New Rocket Trainer + DVD zdarma

New Rocket Trainer + DVD zdarma

2010-01-23 16:39:19

S posilovacím strojem New Rocket bude všechna vaše námaha efektivně zužitkována, váš krk ani páteř nebudou namáhány, celý trénink bude zaměřen pouze na vaše břišní svaly. První účinky posilování pocítíte již při prvním cviku. Posilovací stroj New Rocket pohodlně podepírá vaši hlavu a krk, zatímco rotující měkké válce jemně masírují vaše záda, pokaždé když cvičíte. Se strojem Ab Rocket se stačí jen posadit, opřít se o opěradlo, uvolnit se a pohupovat se směrem dozadu. •Rozměry složeného přístroje jsou 65 x 35 x 20 cm. •Maximální nosnost stroje je 110 kg. •Stroj má 3 nastavitelné stupně zátěže. •Váha: 8 kg Ať už si chcete vyrýsovat břišní svalstvo, celkově zesílit držení těla nebo se zbavit přebytečných centimetrů v pase, výsledky dosažené při cvičení na New Rocket si zamilujete.

Ab Rocket j Ab Rocket-Posilovací st

Ab Rocket j Ab Rocket-Posilovací st

2010-02-28 19:14:58

Posilovací stroj AB Rocket +DVD Posilovací stroj ANew Rocket jako Ab Rocket je výborný a efektivně zužitkován, váš krk ani páteř nebudou namáhány, celkový trénink je zaměřen na břišní svaly. První účinky posilování pocítíte už při prvním cviku. * Rozměry jsou 65 x 35 x 20 cm. * Maximální hmotnost je 110 kg. * Stroj má 3 nastavitelné stupně zátěže. * Váha strroje je : 8 kg Ab Rocket podepírá vaši hlavu a krk a celkové se cítíte pohodlně, zatímco rotující válce masírují vaše záda, vždy když cvičíte. Se strojem Ab Rocket se stačí posadit, opřít o opěradlo a pohupovat se směrem dozadu. Celkově je potřeba být uvolněný. Můžete si chcete vyrýsovat břišní svalstvo, zesílit držení těla a zbavit sepřebytečných centimetrů kdekoliv . Výsledky jsou ihned a opravdu si je zamilujete. * Kód: ABROCKET_01 * Výrobce: EU

AB ROCKET

AB ROCKET

2010-03-08 21:05:43

Prodám parádní posilovací masážní stroj ab rocket který simuluje sedy lehy a další cviky na zpevnění břicha. z náte z tv. nové znobí se zárukou na 2 roky. k tomu dostanete dvd disk plých cviků.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám tento posilovací stroj, k tomu tři sady pružin, DVD se cviky, návod na sestavení..., hledám, koupím,AB ROCKET, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace