Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
velikost 40-43, nepoškozené
Číslo inzerátu  |  46153
Vloženo  |  18. 01. 2008
Změněno  |  18. 01. 2008
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 774 ,-Kč

vojenské kanady nové - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  J. Svatošová
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ
Telefon  |  605981866
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

vojenské kanady nové - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Boková taška Brandit Side Kick 2
Boková taška o výšce 30 cm od německé značky Brandit. Ideální pro volný čas i cestování. Taška má odnímatelné popruhy a mnoho kapes a kapsiček. Vyrobena z pevného a kvalitního materiálu. Má nastavitelné a odnímatelné popruhy. Má velký počet kapes, boční kapsa, zadní skrytá kapsa. Připíná se popruhem kolem pasu (max 135 cm) a lze také druhým (stehenním popruhem) o délce max 80 cm. Na velké kapse je velcro panel o rozměrech 10 x 4 cm pro nášivku. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 453,-
Náramek Survival Para 3v1 - černý
Patříte mezi náruživé cestovatele? Volná příroda, turistika nebo lezení po horách? Pokud ano, tak by ve vaší výbavě neměl chybět tento náramek přežití! Náramek obsahuje křesadlo, ocílku pro rozdělání ohně, píšťalku a lano dlouhé až 3,4 m. Všechno najdete šikovně umístěné na náramku. Jak náramek používat? Píšťalka Na jedné přezce je umístěná malá nouzová píšťalka, kterou si v případě nutnosti přivoláte pomoc. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 149,-
Škrtidlo turniket Bist Combat Aid -
Škrtidlo pro rychlé použití. Turniket je dobrá lékařská pomůcka k úplnému uzavření průtoku krve v končetině jednou rukou. Ovládat ho lze jednou rukou. Je to rychlé a praktické. Vlastnosti: • 100 % efektivní • spolehlivé a kvalitní popruhy • snadná aplikace Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 225,-
Magtech .223 REM
Prodám 250 ks střeliva ráže .223 Rem, zn. Magtech FMJ 3,6g 55grs. Cena 2000,-Kč (8,-/ks). Pouze držiteli ZP. Tel.: 606667037
Military, myslivost 2 000,-
Revolver Smith & Wesson model 317 K
Prodám revolver Smith & Wesson model 317 Kit gun, ráže .22 LR, kapacita 8 ran, délka hlavně 3″, váha 330 g, single/double, stavitelné hledí a muška HI-VIZ “green dot“. Perfektní lehká zbraň. Cena 21.200,-. Nutný ZP a NP (revolver). Tel.:606667037
Military, myslivost 21 200,-
Glock 19 MOS FS gen 5
Prodám samonabíjecí pistoli Glock 19 MOS FS gen 5, ráže 9 mm, kolimátor Vortex Viper, svítilna Streamlight TLR7, kydexové pouzdro a velké množství zásobníků. Spolehlivá zbraň. PC komplet 25.600,- Kč. Nutný ZP a NP sk.B (pistole samonabíjecí). Tel.:606667037
Military, myslivost 25 600,-
CZ Scorpion EVO3 S1
Prodám CZ Scorpion EVO3 S1 green, 9x19, zakázková výroba s optikou Vortex Razor AMG UH-1 + Vortex Micro V3, zásobníky 10, 20, 30, tlumič hluku Nielsen Sonic Fritz 40, popruh, cleaning set a přepravní bag. Přesná a spolehlivá zbraň. PC komplet 65.800,- Kč. Nutný ZP a NP sk.B (pistole samonabíjecí). Tel.:606667037
Military, myslivost 65 800,-
CZ Scorpion EVO3 S1
Prodám CZ Scorpion EVO3 S1 green, 9x19, zakázková výroba s optikou Vortex Razor AMG UH-1 + Vortex Micro V3, zásobníky 10, 20, 30, tlumič hluku Nielsen Sonic Fritz 40, popruh, cleaning set a přepravní bag. Přesná a spolehlivá zbraň. PC: komplet 92.000,-, nyní dohromady 71.900,- Kč. Nutný ZP a NP sk.B (pistole samonabíjecí).
Military, myslivost 71 900,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

velikost 40-43, nepoškozené, prodám, na prodej,vojenské kanady nové, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace