Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Prodám boty na nohejbal značky botas, velikost 40. Prodávám z důvodu špatně zvolené velikosti. Jsou téměř nehrané, zakoupeny na konci listopadu 2015, takže je na ně stále záruka.
Číslo inzerátu  |  715615
Vloženo  |  01. 05. 2016
Změněno  |  01. 05. 2016
Stav  |  starší
Druh  |  nabídka
Místo  |  celá Česká republika
Viděno  |  30371x
Zvýrazněn do  |  06. 05. 2016
Topován do  |  06. 05. 2016
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 1 000 ,-Kč

boty na nohejbal botas vel 40 - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Petra Sochorová
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  
Okres  |  
Telefon  |  +420 737 583 670
Email  |   Zjistit Email >>
Www  |  neuvedena

Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

boty na nohejbal botas vel 40 - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

출장샵『강진콜걸』〓톡DIO16〓강진출장문의☞강진조건만남☞강진애인
출장샵『강진콜걸』〓톡DIO16〓강진출장문의☞강진조건만남☞강진애인대행//마사지전문 /강진출장만남 출장샵『강진콜걸』〓톡DIO16〓강진출장문의☞강진조건만남☞강진애인대행//마사지전문 /강진출장만남 출장샵『강진콜걸』〓톡DIO16〓강진출장문의☞강진조건만남☞강진애인대행//마사지전문 /강진출장만남 출장샵『강진콜걸』〓톡DIO16〓강진출장문의☞강진조건만남☞강진애인대행//마사지전문 /강진출장만남
Míčové sporty dohodou
Fans set Sigma Olomouc
Pro fanouška Sigma Olomouc nabízím dres číslo 15 podepsaný hráči Sigmy ze sezóny 2003/04 Adidas Gambrinus liga Mazda, UEFA šály Everton , Aberdeen, UEFA vlaječky ze zápasů Real Madrid, Juventus Turín, Hamburger SV, Fenerbahce Istanbul , polštář Sigma Olomouc.
Míčové sporty dohodou
Nabízím půjčky
Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 3 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svou poptávku a dostanete okamžitě… E-mail: annasophie573@gmail.com
Míčové sporty dohodou
Nebankovní pujcku pro všechny
Nebankovní pujcku od 35 000 do 75 000 000 s bežnou sazbou pro všechny. Kontakt: plachetskahana@seznam.cz Nebo přes WhatsApp: +420604666169
Míčové sporty 7 000 000,-
kopačky adidas predator vel.40
Kopačky adidas predator vel.40, pouze 3x použité z důvodu covidu noha rychle odrostla. Velmi dobrý stav. Pořizovací cena 1490,- Kč.
Míčové sporty 490,-
kopačky adidas predator vel.33
jednou použité kopačky adidas predátor vel. 33. Perfektní stav, ideální i jako vánoční dárek. Původní cena 1490,- Kč.
Míčové sporty 490,-
Kvalitní tenisové rakety na prodej!
Kvalitní tenisové rakety na prodej do vyprodani zásob!!! Všechny hlavní značky. Pro všechny úrovně. Potřebujete/chcete kvalitní tenisovou raketu, která vám umožní vychutnat si hru na maximum, je snadna pro paži a která vám vydrží navždy? Jsem tenisový profesionální trenér a mám řadu kvalitních tenisových raket, které vám poskytnou kontrolu nad vaší hrou Zdarma odborné rady ohledně toho, která raketa je ideální pro vás. Pojďte se podívat a vyberte si svoji raketu do vyprodani zásob. Quality tennis rackets for sale! while supplies last!! All major brands. For all levels. Need/want a quality tennis racket that will let you enjoy the game to the max, be easy on your arm and that will last you forever? I am a tennis pro+coach and I have numerous quality tennis rackets that will give you control over your game and add fun Free expert advice as to which racket is ideal for u included. Come take a look and pick yours while supplies last.
Míčové sporty dohodou
Kvalitní tenisové rakety na prodej!
Kvalitní tenisové rakety na prodej!!! Všechny hlavní značky. Pro všechny úrovně. Potřebujete/chcete kvalitní tenisovou raketu, která vám umožní vychutnat si hru na maximum, je snadna pro paži a která vám vydrží navždy? Jsem tenisový profesionální trenér a mám řadu kvalitních tenisových raket, které vám poskytnou kontrolu nad vaší hrou Zdarma odborné rady ohledně toho, která raketa je ideální pro vás. Pojďte se podívat a vyberte si svoji raketu do vyprodani zásob. Quality tennis rackets for sale!!! All major brands. For all levels. Need/want a quality tennis racket that will let you enjoy the game to the max, be easy on your arm and that will last you forever? I am a tennis pro+coach and I have numerous quality tennis rackets that will give you control over your racket Free expert advice as to which racket is ideal for u included. Come take a look and pick yours while supplies last.
Míčové sporty dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám boty na nohejbal značky botas, velikost 40. Prodávám z důvodu špatně zvolené velikosti. Jsou téměř nehrané, zakoupeny na konci listopadu 2015, takže je na ně stále záruka., prodám, na prodej,boty na nohejbal botas vel 40, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace