Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Třídenní kurz relaxačního tvořivého kreslení pro všechny od 12 - 99 let, který vám ukáže, že jste zdatným umělcem. Dokážete zachytit realitu v kresbě i když jste do této chvíle byli přesvědčeni, že neumíte s tužkou vůbec zacházet.
Kurz byl metodicky zpracován Američankou Betty Edwards a je zaměřen na vyrovnání spolupráce pravé a levé mozkové hemisféry. Kreslení je využito jako nástroje na rozvoj činnosti pravé hemisféry.
Na kurzu se seznámíte krok za krokem s jednotlivými technikami kreslení. Od jednoduchého cvičení až po vlastní autoportrét.
Jindřichův Hradec - 16.-18.10.2009.
Více informací o kurzech na www.studiokmm.com nebo na +420 739251148
Číslo inzerátu  |  225204
Vloženo  |  22. 08. 2009
Změněno  |  22. 08. 2009
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  Jindřichův Hradec
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 2 800 ,-Kč

Kurz kreslení pravou hemisférou - Jindřich. Hrade - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Miloslava Fišerová
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha
Telefon  |  neuveden
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Kurz kreslení pravou hemisférou - Jindřich. Hrade - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Pujcka
Ahoj, V oblasti financí, investic a půjček mezi jednotlivci se specializuji, nabízím své služby všem lidem bezúhonným a především schopným dostát svým závazkům. Lezu v těchto oblastech: Osobní, Konsolidace, Reorganizace, Komerční, Studentské, Automobily, Různé/Ostatní, Obchod, Zemědělství, IT, Podnikové služby duševního vlastnictví, Průmyslníci, Umělci, Móda, Medicína, média, hypotéky, nemovitosti. Pro jakékoliv další doplňující informace mě neváhejte,Po vyplnění žádosti o půjčku přejděte online a podepište smlouvu o půjčce. Půjčku obdržíte do 24 hodin kontaktovat. kristynasvoboda677@gmail.com
Malířství dohodou
Prodám točnu na zdobení keramiky+tv
Prodám točnu na tváření a zdobení keramiky + 11 tvořítek. Výborný stav. Nové nepoužívané.
Malířství 300,-
nakreslím (tužka,uhel), namaluji (o
Zdravím všechny příznivce umění,jsem z Hradce Kr.,rád vás potěším kresbou či malbou portrétů koho máte rádi,členy rodiny,na koho vzpomínáte,celebrity,zvířecí miláčky+oblíbená zvířata,historické postavy,dobrodružné akce,oblíbená místa,akty,zkrátka co každý požaduje,stačí foto či námět.Solidní ceny,nejlépe osobní převzetí.Uvítám i spolupráci s jinými tvůrci či někoho kdo má díla prosadí,kdo mě angažuje.
Malířství dohodou
Olejové křídy KOH-I-NOOR Gioconda
Prodám nepoužitou sadu olejových kříd (48 barev) v dřevěné kazetě KOH-I-NOOR Gioconda.
Malířství 600,-
Poaukčný predaj výtvarných diel v g
Prijímame výtvarné diela do aukcie umenia. K predbežnému odhadu stačí kvalitná fotografia ponúkaných predmetov zaslaná na našu adresu poštou alebo prostredníctvom internetu.
Malířství dohodou
Malířský stojan typ H robustní
Koupím starší, ale 100% funkční malířský stojan. Robustnější konstrukce z tvrdého dřeva, typ H, ideálně oboustranný, pojízdná kolečka, brzda, kovový posunovací systém, pro plátno do 150 cm.
Malířství 2 500,-
PRODAM MALIRSKE PLATNO 140 x 100
4KS
Malířství 2 000,-
35 obrazových rámů
Prodám 35 ks obrazových rámů různých formátů - nejmenší rozměr 51x41 cm, největší 160x120 cm. Rámy lze zakoupit dohromady / jednotlivě. Cena za všechny 9 900 Kč.
Malířství 9 900,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Třídenní kurz relaxačního tvořivého kreslení pro všechny od 12 - 99 let, který vám ukáže, že jste zdatným umělcem. Dokážete zachytit realitu v kresbě i když jste do této chvíle byli přesvědčeni, že neumíte s tužkou vůbec zacházet. Kurz byl metodicky zpracován Američankou Betty Edwards a je zaměřen na vyrovnání spolupráce pravé a levé mozkové hemisféry. Kreslení je využito jako nástroje na rozvoj činnosti pravé hemisféry. Na kurzu se seznámíte krok za krokem s jednotlivými technikami kreslení. Od jednoduchého cvičení až po vlastní autoportrét. Jindřichův Hradec - 16.-18.10.2009. Více informací o kurzech na www.studiokmm.com nebo na +420 739251148, prodám, na prodej,Kurz kreslení pravou hemisférou - Jindřich. Hrade, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace