Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů TREK FUEL EX6

Trek Fuel 80

Trek Fuel 80

2008-07-30 13:02:45

Prodám speciální odpružené horské kolo TREK FUEL 80 (Rám : Trek Alpha SL Vidlice : Manitou Splice Comp Ráfky : Bo Superst. Disc Pláště : Bo ACX Brzdy : Avid Juicy5 Převodník : Shi M440 Řazení : Deore Smyk : Deore Měnič : XT .Minimálně využívané (spíše silnice nebo lesní cesty) .. Mohu zdarma přidat special. boty na klipsny, dresové oblečení, helmu, tachometr, pumpičku a základní výbavu na opravy v pěkné podsedadlové taštičce. Kupní doklad-stáří jen něco přes dva roky. Původní cena 45tis. nyní jen 20 tis.Kč- dohoda možná a dovoz také.

Star Trek - Kompletní filmová kolekce

Star Trek - Kompletní filmová kolekce

2008-09-13 10:54:50

Star Trek - Kompletní filmová kolekce - všech 10 Star Trek filmů ve 2 DVD specialnich edicích - celkem tedy 20DVD. Jedinečná kolekce pro fandy, desítky hodin bonusů s cz titulky! Nové, nehrané. Cena 2999Kč.

Prodám kočárek Bébé Confort High Trek

Prodám kočárek Bébé Confort High Trek

2008-12-12 09:07:17

Po jednbom dítěti perfektní stav, používaná jen hluboká korba a autosedačka, sesle nová, spousta doplňků, více info na luciepetlanova@seznam.cz. Původní cena 30000, -nyní 20000.-

TREK FUEL EX6

TREK FUEL EX6

2009-01-30 17:21:37

Prodám kolo Trek fuel ex6,tlumič RockShox MC 3.1 lockout 100mm,vidla Rock Shox Reba SL 85-115mm,nastaveno na 100mm lockout,řidítka Bontrager.řazení deore,brzdy avid juicy 3 160/160mm,představec syncross 80mm,náby LX,ráfky bontrager range,kliky LX,smyk LX,šaltr XT,velikost 21.

Bebe confort High Trek

Bebe confort High Trek

2009-02-18 22:18:28

Prodám kočárek v barvě Optic chocolate.Po jednom dítěti.Vada žádná.V dobrém stavu.Velmi snadné skládání. Ke kočárku je originální pláštěnka a přidám nánožník a slunečník v modré barvě.Praktická tříkolka s unikátním brzdným systémem a aretací, lehký a snadno ovladatelný, sportovní korbu lze nasadit po i proti směru jízdy, přední kolo s možností aretace-ovladač aretace na madle kočárku, pevná ruční brzda umístěná na madle,zadní kola vysoce odpružená, na předním kole tlumič nárazu, výškově nastavitelná rukojeť, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, možnost dokoupení hluboké korby WINDOO a autosedačky CRÉATIS FIX a nasazení na podvozek.

Trek.ADIDAS

Trek.ADIDAS

2009-03-20 21:34:10

Semišové trekingové adidasky , pogumovaná špička, dobrý stav.Nejsou ošlapané malinko koplé špičky(guma) není to moc vidět.Zaměřte se na první foto

Trek.ADIDAS

Trek.ADIDAS

2009-03-20 21:50:50

Semišové trekingové adidasky , pogumovaná špička, dobrý stav.Nejsou ošlapané malinko koplé špičky(guma) není to moc vidět.Zaměřte se na první foto. ROZMĚRY: 13, 5 -14cm

BATOH TREK SPORT

BATOH TREK SPORT

2009-04-06 17:14:06

obsah 35 litrů, zpevněná měkká záda, pohodlný, oddělený prostor pro spacák, kvalitní, jako nový, barva modrá a zelená. 100% stav. Možno i dobírkou, sleva možná.

BATOH TREK SPORT

BATOH TREK SPORT

2009-04-06 17:21:00

obsah 35 litrů, zpevněná měkká záda, pohodlný, oddělený prostor pro spacák, kvalitní, jako nový, barva modrá a zelená. 100% stav. Možno i dobírkou, sleva možná.

High Trek - fusak,pláštěnka,slunečník,adaptéry

High Trek - fusak,pláštěnka,slunečník,adaptéry

2009-04-29 18:34:33

Za moderním městským vzhledem kočárku se skrývá velká spousta technologie. Kočárek High Trek je lehký a snadno se s ním manipuluje, nabízí uživateli skutečné potěšení a současně zajišťuje pohodu dítěte. V jeho bohatě polstrované sedačce lze dítě uložit čelem dopředu nebo čelem k Vašim úsměvům. Geniální ergonomické sedadlo: celé sedadlo (opěrka sedadla; polštář sedačky; madlo) se sklápí a roztáhne jednou rukou, aby dítě mělo ergonomickou a pohodlnou polohu. Ovládač pevného nebo otočného předního kola na rukojeti pro chytré objíždění překážek ve městě. Progresivní brždění a ruční brzda na rukojeti pro ovládání kočárku na svazích i v klidu. Přední tlumič nárazů a vysoce výkonné zadní odpružení, které zvládnou každý obrubník snadno a šetrně. Díky mimořádně jednoduchému skládání docílíte kompaktnosti, ať už je sedadlo kočáru v jakékoli poloze. Výškově nastavitelná rukojeť. Sporťák je v barvě Optic Chocolate, ve stejné barvě i originál fusak (PC 2.500) a slunečník (PC 800). Samozřejmě origoš pláštěnka. Ke kočárku mám i adaptéry na autosedačku Maxi Cosi Cabrio. Kočárek je používaný cca rok.Myslím, že stále ve velmi dobrém stavu. Vážným zájemcům pošlu detailní fotky. Pořizovací cena cca 13.000 Kč. Možno osobní odběr v okolí České Lípy, Mladé Boleslavi či Doks Při rychlém jednání možná sleva!!!!

High Trek

High Trek

2009-04-29 18:46:37

Za moderním městským vzhledem kočárku se skrývá velká spousta technologie. Kočárek High Trek je lehký a snadno se s ním manipuluje, nabízí uživateli skutečné potěšení a současně zajišťuje pohodu dítěte. V jeho bohatě polstrované sedačce lze dítě uložit čelem dopředu nebo čelem k Vašim úsměvům. Geniální ergonomické sedadlo: celé sedadlo (opěrka sedadla; polštář sedačky; madlo) se sklápí a roztáhne jednou rukou, aby dítě mělo ergonomickou a pohodlnou polohu. Ovládač pevného nebo otočného předního kola na rukojeti pro chytré objíždění překážek ve městě. Progresivní brždění a ruční brzda na rukojeti pro ovládání kočárku na svazích i v klidu. Přední tlumič nárazů a vysoce výkonné zadní odpružení, které zvládnou každý obrubník snadno a šetrně. Díky mimořádně jednoduchému skládání docílíte kompaktnosti, ať už je sedadlo kočáru v jakékoli poloze. Výškově nastavitelná rukojeť. Sporťák je v barvě Optic Chocolate, samozřejmě origoš pláštěnka. Kočárek je používaný cca rok.Myslím, že stále ve velmi dobrém stavu. Vážným zájemcům pošlu detailní fotky. Pořizovací cena cca 13.000 Kč. Možno osobní odběr v okolí České Lípy, Mladé Boleslavi či Doks Při rychlém jednání možná sleva!!!! VÝROBCE: BÉBE CONFORT

Bébé Confort HIGH TREK

Bébé Confort HIGH TREK

2009-05-01 16:53:33

Záruka do března 2011, super stav. Skvělý sportovní kočárek do terénu i do města. Sedačku lze otočit po i proti směru jízdy, aretace předního kolečka nastavitelná na rukověti, ruční a parkovací brzda, odnímatelné madlo před dítě, super velký nákupní koš, or. pláštěnka, bezpečnostní pásy, nastavitelná výška rukověti. Sedačka je nastavitelná v obouch směrech do tří poloh. Měli by sme tři kočárky takže nevyužijeme, ale je skutečně skvělý. Barva je oxygen red. Je v super stavu jako nový, našla sem jediný malinký škrábaneček dole u brzdy.Možný osobní odběr.

Bébé confort High trek+slunečník,přebal.taška,nán.

Bébé confort High trek+slunečník,přebal.taška,nán.

2009-05-04 21:00:28

Prodám krásný kočárek High trek od Bébé confort. Podvozek byl používán 8 měsíců (záruční doba do 4/2010). Sedačka je úplně NOVÁ nikdy nepoužitá, pouze vybalená na focení. Barva oxygen red (2009). Příslušenství: letní stříška, šitý nánožník (červený), nová přebalovací taška na kočárek (černá), krásný slunečník (červený), originální pláštěnka. A jako odměnu za rychlé jednání přidám náhradní duši na kolo a také držák na láhev, nový, jen jednou vyzkoušený. Podvozek vykazuje známky běžného opotřebení. Je trošičku podřený od vkládání a vykládání z auta (tomu se žádný kočárek nevyhne). Ale jinak je v dobrém stavu. Je po servisní prohlídce, od té doby nebyl použit. Na podvozku jsou nalepené odrazky. Ale dají se lehce odlepit, pokud by je tam někdo nechtěl. Popis kočárku: Kočárek High Trek je lehký a snadno se s ním manipuluje, nabízí uživateli skutečné potěšení a současně zajišťuje pohodu dítěte. V jeho bohatě polstrované sedačce lze dítě uložit čelem dopředu nebo čelem k Vašim úsměvům. Geniální ergonomické sedadlo: celé sedadlo (opěrka sedadla; polštář sedačky; madlo) se sklápí a roztáhne jednou rukou, aby dítě mělo ergonomickou a pohodlnou polohu. Ovládač pevného nebo otočného předního kola NA RUKOJETI (což jsem maximálně využívala, u jiného kočárku jsem se s tím nesetkala) pro chytré objíždění překážek ve městě. Progresivní brždění a ruční brzda na rukojeti pro ovládání kočárku na svazích i v klidu. Přední tlumič nárazů a vysoce výkonné zadní odpružení, které zvládnou každý obrubník snadno a šetrně. Díky mimořádně jednoduchému skládání docílíte kompaktnosti, ať už je sedadlo kočáru v jakékoli poloze. Výškově nastavitelná rukojeť.

Bébé confort High trek+slunečník,přebal.taška,nán.

Bébé confort High trek+slunečník,přebal.taška,nán.

2009-05-04 21:07:36

Prodám krásný kočárek High trek od Bébé confort. Podvozek byl používán 8 měsíců (záruční doba do 4/2010). Sedačka je úplně NOVÁ nikdy nepoužitá, pouze vybalená na focení. Barva oxygen red (2009). Příslušenství: letní stříška, šitý nánožník (červený), nová přebalovací taška na kočárek (černá), krásný slunečník (červený), originální pláštěnka. A jako odměnu za rychlé jednání přidám náhradní duši na kolo a také držák na láhev, nový, jen jednou vyzkoušený. Podvozek vykazuje známky běžného opotřebení. Je trošičku podřený od vkládání a vykládání z auta (tomu se žádný kočárek nevyhne). Ale jinak je v dobrém stavu. Je po servisní prohlídce, od té doby nebyl použit. Na podvozku jsou nalepené odrazky. Ale dají se lehce odlepit, pokud by je tam někdo nechtěl. Popis kočárku: Kočárek High Trek je lehký a snadno se s ním manipuluje, nabízí uživateli skutečné potěšení a současně zajišťuje pohodu dítěte. V jeho bohatě polstrované sedačce lze dítě uložit čelem dopředu nebo čelem k Vašim úsměvům. Geniální ergonomické sedadlo: celé sedadlo (opěrka sedadla; polštář sedačky; madlo) se sklápí a roztáhne jednou rukou, aby dítě mělo ergonomickou a pohodlnou polohu. Ovládač pevného nebo otočného předního kola NA RUKOJETI (což jsem maximálně využívala, u jiného kočárku jsem se s tím nesetkala) pro chytré objíždění překážek ve městě. Progresivní brždění a ruční brzda na rukojeti pro ovládání kočárku na svazích i v klidu. Přední tlumič nárazů a vysoce výkonné zadní odpružení, které zvládnou každý obrubník snadno a šetrně. Díky mimořádně jednoduchému skládání docílíte kompaktnosti, ať už je sedadlo kočáru v jakékoli poloze. Výškově nastavitelná rukojeť.

Diesel Fuel For Life Homme Sommer Edition E

Diesel Fuel For Life Homme Sommer Edition E

2009-07-17 17:19:18

Nejlevnější parfémy ZDE!!! www.europarfemy.cz DIESEL Fuel For Life Homme Summer Edition - toaletní voda s rozprašovačem 75 ml – 881,- Kč Popis DIESEL Fuel For Life Homme Summer Edition - toaletní voda s rozprašovačem je sladší, odlehčená verze od DIESEL Fuel For Life. Perfektní pro osvěžení v horkých letních dnech.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám kolo Trek fuel ex6,tlumič RockShox MC 3.1 lockout 100mm,vidla Rock Shox Reba SL 85-115mm,nastaveno na 100mm lockout,řidítka Bontrager.řazení deore,brzdy avid juicy 3 160/160mm,představec syncross 80mm,náby LX,ráfky bontrager range,kliky LX,smyk LX,šaltr XT,velikost 21., prodám, na prodej,TREK FUEL EX6, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace