Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Vybava na hokej

Volkswagen Touran 1,9Tdi - plná výbava

Volkswagen Touran 1,9Tdi - plná výbava

2008-02-04 22:05:25

Volkswagen Touran 1,9Tdi, r.v.5/05, sedmi/pětimístný, šestikvalt, kůže, navigace, klimatizace, 10x airbag, tempomat, vyhřívané sedačky, zatmavená skla, stabilizační systém ESP, el. zrcátka, mlhovky, centrál - dálka, alarm, vynikající stav, cena 309.000,- Kč.(bazary prosím nevolejte)

Kompletní výbava pro pořízení králíčka

Kompletní výbava pro pořízení králíčka

2008-05-18 12:23:01

Prodám klec (viz foto) pro králíčka (nebo pro 2 králíčky či více morčat) dlouhou 1 metr s kompletním příslušenstvím. Klec je skládací. Otvírá se seshora i zepředu. Příslušenství obsahuje: - klec - přepravku - toaletu - lopatku na toaletu - dezinfekce - pítko - jesličky na seno - misku - hřebínek na srst - knihu (Vše o králících) V případě zájmu zašlu mailem foto příslušenství. Vše je ve velmi dobrém stavu.

Kompletní rybářská výbava

Kompletní rybářská výbava

2008-05-20 21:19:54

Prodám: 2x Prut Lineaffe Excelence Carp (delka 3,60m LB3a1,25), 2x Navijak Alcedo GL-run 6506(6x ložisko,5,2 roto), vše samozřejme v transportní brasně, dale ješte stojan trojak take v transportním vaku,2x elektronicke hlasiče Byron, samozřejmosti je tež podběrak, vezirek, řizkovnice a spousta dalšich drobností. Puvodní cena 18000Kč vse používano jednu sezonu.a ve skvělém stavu.Cena včetně případné dopravy PPL. Při rychlém jednání cena dohodou.

Kompletní výbava pro malého pejska

Kompletní výbava pro malého pejska

2008-06-17 11:36:23

Prodám kompletní výbavu pro malého pejska. Pelíšek se stříškou(žlutý), hračky, vodítko(červené), obojek ve tvaru šátku(červený), přenosnou cestovní tašku..atd..Koupeno, ale vzhledem k tomu že jsme štěně museli nečekaně odmítnout (narození dítěte), tak věci prodáme v hodnotě 1200 kč. Vše je úplně NOVÉ!!!Případně obrázek zašlu mailem..

Kopletní výbava pro králíčka

Kopletní výbava pro králíčka

2008-07-09 08:02:52

Prodám klec pro králíčka (nebo pro 2 králíčky či více morčat) dlouhou 1 metr s kompletním příslušenstvím. Klec je skládací. Otvírá se seshora i zepředu. Příslušenství obsahuje: - klec - toaletu - lopatku na toaletu - dezinfekce - pítko - jesličky na seno - misku - hřebínek na srst - knihu (Vše o králících) V případě zájmu zašlu mailem foto příslušenství. Vše je ve velmi dobrém stavu.

Kopletní výbava pro králíčka

Kopletní výbava pro králíčka

2008-07-10 13:33:58

Prodám klec pro králíčka (nebo pro 2 králíčky či více morčat) dlouhou 1 metr s kompletním příslušenstvím. Klec je skládací. Otvírá se seshora i zepředu. Příslušenství obsahuje: - klec - toaletu - lopatku na toaletu - dezinfekce - pítko - jesličky na seno - misku - hřebínek na srst - knihu (Vše o králících) V případě zájmu zašlu mailem foto příslušenství. Vše je ve velmi dobrém stavu. Klec je k vyzvednutí na místě, NEPOSÍLÁM POŠTOU.

Renault Clio 1,4 automat, plná výbava

Renault Clio 1,4 automat, plná výbava

2008-08-01 16:29:15

Nabízíme Renalut Clio první generace s motorem 1,4. Vůz je vybaven automatickou převodovkou, vhodné pro ženy nebo jako první auto. Ideální auto do města a do příměstských oblastí. Ve výbavě nechybí 2 airbagy, posilovač řízení, kvalitní autorádio s přehráváním CD i mp3, elektricky stahovatelná okna vpředu, otáčkoměr, zadní sedadla dělená 1:2. Auto má i klimatizaci, ta je ale kvůli špatnému kompresoru nefunkční. Výměna by neměla být problémem. Vadou je chybějící katalyzátor. Auto bylo drobně bouráno, proto je kapota trochu nakřivo, kromě nárazníku a kapoty nebylo nic poškozeno a bezpečnostní struktura karoserie není narušena. Na karoserii jsou jen drobné oděrky z městského provozu a parkování. Spolu s autem je kompletní povinná výbava včetně spreje pro opravu penumatik, který dokáže na dojetí opravit píchlou pneumatiku bez nutnosti okamžité výměny. K autu přidáváme málo jeté a něco přes rok roky staré letní i zimní gumy. STK do 9/2009.

PAINTBALL semi automat Cocker + výbava

PAINTBALL semi automat Cocker + výbava

2008-09-01 14:44:06

PAINTBALLOVA PISTOLE SEMI AUTOMAT COCKER NA VZDUCH. VČETNĚ HELMY, RUKAVIC, CHRÁNIČU NA RUCE, ČISTIČE HLAVNĚ. A ZASOBNÍKU S NAČATÝM BALENÍM NÁHRADNÍCH KULIČEK PRO ZAČÁTEK , DALŠÍ INFORMACE SE POKUSÍM ZODPOVĚDĚT. Více na www.emimi.cz

SM VÝBAVA Z KŮŽE

SM VÝBAVA Z KŮŽE

2008-09-20 17:33:51

Máte to rádi SM ? Pak vám možná chybí ve výbavě drezurní bičík, štípavé či jemné důtky, pevná či pružná plácačka,obojek, tajemná škraboška ? Nabízím jednotlivé kusy i ucelené sady levně a diskrétně ! Věci jsou kvalitní, co kus to originál. Více info + foto mailem

BMW X5 4.4i (210 kW) Max. výbava

BMW X5 4.4i (210 kW) Max. výbava

2008-09-23 22:08:40

Rok: 2002. Stav tachometru: 142 931 km. Barva: Stříbrná metalíza. Automobil je v super stavu se servisní knihou, po 1. majiteli a po výměně náplní. Pravidelný servis v autorizovaném servisu BMW. Roční písemná záruka + 100 %ní garance původu, lustrace od CEBIE na přání zákazníka možná, písemné potvrzení, že vůz nebyl havarován. V ČR nejetý. Leasing bez akontace a prokazování příjmů možný. Cena 399.000 kč. Cena v případě leasingu/úvěru sleva 389.000 kč!!!! Více informací a fotografií na www.dovoz-aut.cz. Výbava: Klimatronik, parktronik, kůže, navigace, TV, DVD, xenony, tempomat, vyhřívané sedačky, 4x el. okna + el. zrcátka, stavitelné sedačky + stavitelný volant, 6 x air bag, ABS, ASR, ESP, servotronik, centrál na DO, rádio + CD changer originál BMW, automat + tiptronik, palubní počítač, mlhovky, zadní roleta, mlhovky, lyžiny, alu. kola originál BMW R17 (letní pneu).

Prodám praktický nový kočárek Daimler, plná výbava - super cena

Prodám praktický nový kočárek Daimler, plná výbava - super cena

2008-10-05 17:45:13

Kočárek je vybaven výškově nastavitelnou přehazovací rukojetí, velké plastové kola, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, polohování zad, velký úložný prostor pod kočárkem, taška na dítě s ušima, taška na rukojeť, síťka proti hmyzu, pláštěnka, letní nánožník, bezpečnostní brázdička s mezinožním pásem, komfortní odpružení. Více na www.emimi.cz

Kočárek Daimler - v oranžové,zelené-plná výbava

Kočárek Daimler - v oranžové,zelené-plná výbava

2008-10-05 17:52:02

Kočárek je vybaven výškově nastavitelnou přehazovací rukojetí, velké plastové kola, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, polohování zad, velký úložný prostor pod kočárkem, taška na dítě s ušima, taška na rukojeť, síťka proti hmyzu, pláštěnka, letní nánožník, bezpečnostní brázdička s mezinožním pásem, komfortní odpružení. Více na www.emimi.cz

Helma na hokej zn. COOPER + puk

Helma na hokej zn. COOPER + puk

2008-10-13 11:19:29

Prodam helmu na hokej zn. COOPER pro obvod hlavy 52cm. Soucasti helmy je puk na led.

TAXI výbava

TAXI výbava

2008-10-20 18:26:21

Prodám vybavení vozidla taxislužby-taxametr Torola MPT 3CL +evidenční kniha,vysílačku motorola GM 350 4channel + magnetická anténa,světelný transparent TAXI magnetický. Pouze vcelku -končím.

Super Carp výbava

Super Carp výbava

2008-10-30 19:50:51

Prodám kompletní rybářskou výbavu.Vše je ve velmi dobrám stavu a minimálně používané. Foto a více info. zašlu e-mailem mirdas.k@volny.cz

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodam kompletni vybavu na hokej kromne helmy je vse.plus taska na koleckach, prodám, na prodej,Vybava na hokej, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace