Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
PROFI KATANA,NOVÁ
MOŽNO PROHLÉDNOUT Příbram
100cm
vhodná na tréninky sekání,nácviky,atd
originální dárek
meč je propracován do nejmenších detailu.
inzerát platí do vymazání.
katana je ostrá
mám ve dvou provedení
.bez stojánku
v případš zájmu mi napište a dohodneme se,možno poslat poštou +190kč-patba na učet nebo osobně
Číslo inzerátu  |  868252
Vloženo  |  23. 12. 2018
Změněno  |  23. 12. 2018
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Místo  |  celá Česká republika
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 1 850 ,-Kč

Obrázky k inzerátu katana,samurajský meč

katana,samurajský meč - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  RADIM TOMANEK
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ
Telefon  |  neuveden
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

katana,samurajský meč - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

potřebujete finanční pomoc
NABÍDKA PŮJČKY PRO KAŽDÉHO Potřebujete peníze na realizaci vašeho projektu? ZDE NABÍZÍME VŠECHNY TYPY PŮJČEK, Rozsah půjček od 30 000 Kč do 60 000 000 Kč s flexibilními Podmínkami půjčky. SPLÁCENÍ ÚVĚRU ZAČÍNÁ OD (1 - 360 MĚSÍCŮ). Pro více informací kontaktujte: Veronikajeri1@gmail.com
Bojové sporty dohodou
Lapa KAZE
Prodám lapu firmy KAZE .Drží se jednou rukou tak, že hřbet ruky směřuje ven; 1 x stáhnutí na předloktí.Rozměry 45 x 5 cm;nahoře 25 cm, dole 10 cm.
Bojové sporty 200,-
Požádejte o skutečný registrovaný p
Požádejte o skutečný registrovaný p https://alledokumenteonline.com/
Bojové sporty dohodou
RYCHLÁ ÚVĚROVÁ NABÍDKA ZA 24 HODIN
RYCHLÁ ÚVĚROVÁ NABÍDKA ZA 24 HODIN Dobrý den, jsem fyzická osoba, která nabízí krátkodobé a dlouhodobé půjčky mezi jednotlivci v rozmezí od 50000 do 20 000 000 kcvšem vážným lidem za úrokovou sazbu 2% ročně. Jsem k dispozici, abych uspokojil své klienty bez protokolu maximálně po dobu 24 hodin Kontakt: mariakamakova@seznam.cz Whatsapp: +420 737 629 808
Bojové sporty 40 000,-
Box boty Nike HyperKO
Box boty Nike HyperKO , nové, vel. 12
Bojové sporty 2 500,-
Žádané finanční úvěry
Žádané finanční úvěry Už máte dost příliš vysokých splátek a raději budete splácet jen jeden úvěr. Pak si ještě dnes zažádejte o tuto nabídku nebankovního úvěru od soukromého investora od 50.000 Kč do 750.000 Kč bez kontroly registrů. Solidní a profesionální jednání zaručeno. Rychlé vyřízení celého úvěru už do 48 hodin. žádostí na emailu: pavel.kysera@seznam.cz
Bojové sporty 100,-
katana
MEČ BYL DUŠÍ SAMURAJE NABÍZÍM BLACK WARRIOR KATANU,JAPONSKÁ CHLADNÁ ZBRAN,ZESÍLENÁ OSTRÁ ČEPEL A OSTROU ŠPIČKOU. V ČERNÉM MATNÉM PROVEDENÍ VE DVOU MOTIVECH-SAMURAI,NINJA WARRIOR -VIZ NA OBRÁZCÍCH SI VYBERTE A UVĚDTE PROSIM MOTIV. KATANA POTĚŠÍ NEJEDNOHO MILOVNÍKA JAPONSKÉ HISTORIE A KULTURY. -BEZ STOJÁNKU POCHVA MEČE JE VYROBENA Z PRAVÉHO DŘEVA VČETNĚ KOVOVÝCH DETAILU A JE ZDOBENA STUHOU SAEGO.ČEPEL JE PŘIOSTŘENÁ A TVAROVANÁ PODLE HISTORICKÝCH VZORU.RUKOJET JE PROPLETENÁ TKANINOU/TSUKAMAKI/PRO EFEKTIVNÍ ŠPIČKOVÝ UCHOP A ZAKONČENA MASIVNÍ KOVOVOU ZÁŠTITOU/TSUBA/.MÁM NA VÝBĚR VE DVOU MOTIVECH-STAČÍ VYBRAT.ZÁŠTITA JE ZDOBENÁ DO NEJMENŠÍCH DETAILU KRUHOVITÉHO TVARU. TENTO MEČ-KATANA JE VHODNÝ NEJEN JAKO DEKORATIVNÍ,ALE PRO TRÉNINKY SESTAV,SEKU,NÁCVIKU ŠERMU,KENDO ATD. MOŽNO PŘIJET OSOBNĚ PROHLÉDNOUT PŘÍBRAM,DOBŘÍŠ
Bojové sporty 1 800,-
UFC Praha
Nabízím jednu vstupenku na legendární akci UFC v Praze. Místo je v Sektoru 007, 13. řada, sedadlo 11. Zcela ideální místo na kvalitní zážitek. Odlétám v tu dobu do Londýna, a proto se nemohu zúčastnit. Nechám za původní cenu 3990 Kč.
Bojové sporty 3 990,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Jak vybrat koloběžku? >> Jak vybrat koloběžku? Pracujete kousek od domova, neradi chodíte pěšky a nechce se Vám na krátkou vzdálenost startovat auto? Máme pro Vás jednoduché řešení. Pořiďte si koloběžku!
Jak vybrat správný spacák? >> Jak vybrat správný spacák? V dnešní době nalezneme na trhu nepřeberné množství spacích pytlů. Dobrý spací pytel poslouží i několik, proto se na něm nevyplatí šetřit. Následně se zaměříme na čtyři parametry, které bychom neměli opomenout.
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat jízdní kolo >> Jak vybrat jízdní kolo Přemýšlíte nad nákupem jízdního kola? Podívejte se na našeho průvodce výběrem jízdního kola.
Jak vybrat rotoped >> Jak vybrat rotoped Rádi byste si pořídili rotoped a nevyznáte se v široké nabídce rotopedů nebo potřebujete rychle a efektivně poradit?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

PROFI KATANA,NOVÁ MOŽNO PROHLÉDNOUT Příbram 100cm vhodná na tréninky sekání,nácviky,atd originální dárek meč je propracován do nejmenších detailu. inzerát platí do vymazání. katana je ostrá mám ve dvou provedení .bez stojánku v případš zájmu mi napište a dohodneme se,možno poslat poštou +190kč-patba na učet nebo osobně , prodám, na prodej,katana,samurajský meč, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace